Αϊβάζογλου: «Να αποφασίσει άμεσα η ΕΠΟ για τα πρωταθλήματα»

Μοιράσου το άρθρο

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα συμμετείχε στη χθεσινή (1/5) τηλεδιάσκεψη της 7μελούς επιτροπής της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ υπό του Λεωνίδα Λεουτσάκο

‘Ηταν μία τηλεδιάσκεψη, απ’ όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των συνομιλητών, γενικότερα φαίνεται ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δεν ισχύει όμως αυτό και για τον Α.Ο Τρίκαλα, που η θέση της ομάδας είναι ότι τα πρωταθλήματα μπορούν κάλλιστα να συνεχιστούν έστω τον Ιούνιο, από την ώρα που αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να λειτουργήσουν κανονικά δικαστήρια, εκκλησίες και άλλες υπηρεσίες.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας Αιβάζογλου εν τέλει θα αποδεχτεί αυτό που θα επιλέξει η πλειοψηφία.

Στο φινάλε υπήρξε ομοφωνία, ως προς το πως θα κινηθούν ενόψει και της Γενικής συνέλευσης της Δευτέρας, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακούστηκε ακόμη η άποψη ότι πιθανώς τα πρωταθλήματα εάν επανεκκινήσουν αυτό να γίνει στις 15 Ιουνίου, ώστε μέχρι τέλος Ιουνίου το πολύ να έχουν ολοκληρωθεί.

O πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου παρενέβη και πάλι σε καίρια ζητήματα, ζητώντας από την ΕΠΟ να πάρει άμεσα απόφαση για το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα. Εάν αυτά σταματήσουν να υπάρξει αμέσως και επικύρωση της υπάρχουσας βαθμολογίας στις δύο κατηγορίες, ειδάλλως με το όποιο ρίσκο τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν κανονικά και να ολοκληρωθούν.

Ο κ. Αιβάζογλου τόνισε εν συνεχεία: “Διαπιστώνω ότι δε θέλει κανείς να παίξουμε. Μαζί με εσάς είμαι και εγώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω δίχως να ρίχνω καμία μομφή είναι παίρνουμε το ρίσκο μεταφέροντας την πρόταση Μονεμβασιώτη ότι δεν κατεβαίνουν στο γήπεδο και να εξηγήσουμε στις υπόλοιπες ομάδες ότι υπάρχει ο κίνδυνος ακύρωσης του πρωταθλήματός μας;”

πηγή: trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις