Προτάθηκε ο Ίσλα στον Ολυμπιακό

Η παραμονή του Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στον αέρα και στον Ολυμπιακό εξετάζουν περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του, με τον Μαουρίσιο Ίσλα να είναι μία από αυτές.
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ομάρ, αλλά δεν πρόκειται να προσφέρει ετήσιες απολαβές πάνω από 800.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Νορβηγός μπακ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο λιμάνι, όμως αναζητά ένα συμβόλαιο που να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν διότι ποντάρουν στις καλές σχέσεις με τον αδερφό του παίκτη που είναι και μάνατζέρ του, ωστόσο από την άλλη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν τα βρουν με τον Ομάρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι ο Μαουρίσιο Ίσλα της Φενέρμπαχτσε. Το συμβόλαιο του 31χρονου δεξιού μπακ από την Χιλή λήγει το καλοκαίρι και το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Ίσλα μάλιστα, φέρεται να έχει προτασεις από τις Πάρμα και Μπόκα Τζούνιορς, ενώ και η Φενέρ είναι πιθανό να του κάνει πρόταση για να τον κρατήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις