Χρειάστηκε την παράταση ο Διαγόρας

Στην παράταση προκρίθηκε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Πρωτεσίλαου εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι (Σάββατο, 31/10) και διεξήχθη στο Γήπεδο Πτελεού. Τα γκολ του Διαγόρα πέτυχαν ο Τριχόπουλος στο 70΄, ο Κάρρος στο 97΄ και ο Χολέβας 104΄, ενώ το μοναδικό τέρμα του Πτελεού σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 76΄.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης έληξε χωρίς τέρματα, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Εικοσιπέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τριχόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα ενός τέρματος στην ομάδα του Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι όμως, δεν τα παράτησαν και αντέδρασαν με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά στο 76΄, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η κανονική διάρκεια μπορεί να μην ανέδειξε κάποιον νικητή, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και με την παράταση. Στο 97΄ ο Κάρρος με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Διαγόρα πέτυχε ο Χολέβας στο 104΄ με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Καπούλας.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης, Χασιώτης (68′ Παναγιώτου Χ.), Σαμουρδάνης (68′ Κόρκος Θ.), Σιαμανίκος, Κόρκος Κ. , Μιχόπουλος (63′ Χριστέλος), Μαρικλέν, Τσιλαφάκης, Παπαδόπουλος, Παναγιώτου Γ.

Διαγόρας:
Ξανθάς, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος, Καραπλιάγκος (83′ Γκοντόλος), Καπούλας, Κάρρος, Γιώργης (116′ Μπόλκας)

Σκόρερ: Τριχόπουλος, Κάρρος, Χολέβας, Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Τριάντος
Α΄ Βοηθός: Τσάγγαρης
Β΄ Βοηθός: Τασιόπουλος Θ.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις