Με… κλήρωση η ανάδειξη των Κυπελλούχων στις ΕΠΣ!

Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την περασμένη Πέμπτη (30/4) να… κατεβάσει ρολά μια και καλή την φετινή περίοδο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που είναι υπό την αιγίδα της, λόγω της πανδημίας, έμειναν αγωνιστικές εκκρεμότητες.

Κι αν για τις περιπτώσεις της ανάδειξης του εκάστοτε πρωταθλητή στις ΕΠΣ, θα χρησιμοποιηθεί η βαθμολογία μέχρι και τότε, σε ό,τι έχει να κάνει με τους Κυπελλούχους επιστρατεύθηκε η λύση της… κλήρωσης!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ επί του θέματος:

«Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις