Μ. Καπουρνιώτης: Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού Β. δεν αλλάζει

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ (σήμερα Τετάρτη 2/7 αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του, με τον Άρη να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα) και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μιχάλης Καπουρνιώτης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε πως αποτελεί δικαίωση για…

…την ομάδα η συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι σίγουρα μια θετική εξέλιξη για την ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος σε πολύ μεγάλο βαθμό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, καθώς η ετοιμότητα της ομάδα είναι στο 80%. Υπάρχει ένας βασικός κορμός παικτριών από πέρυσι, οι περισσότερες από τη Μαγνησία, ενώ υπάρχουν και δύο-τρεις που παρέμειναν στο Βόλο, εργάζονται στην πόλη μας και οι οποίες επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ολυμπιακό.
Πιστεύω, πως είμαστε έτοιμοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, σε σχέση με πολλές ομάδες της κατηγορίας, καθώς δεν θα κληθούμε να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό από το μηδέν. Πέρυσι δουλέψαμε με πρόγραμμα, έχοντας ως φιλοσοφία τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Ο σχεδιασμός αυτός έφερε πιο γρήγορα καρπούς απ’ ότι περιμέναμε. Δίνεται η ευκαιρία στον Ολυμπιακό Βόλου να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Παράλληλα, οι παίκτριες θα ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους και θα να είναι πρωταγωνίστριες, μετά τα ρεκόρ και τις νίκες που σημείωσαν στο περσινό πρωτάθλημα. Θα είναι μια ηθική ικανοποίηση γι’ αυτά τα κορίτσια, τα οποία πέρυσι σημείωσαν 18 σερί νίκες και νίκησαν στο μπαράζ τον Σπόρτινγκ, τη στιγμή που στα εννέα προηγούμενα μπαράζ νικήτρια ομάδα ήταν πάντα από το Νότιο όμιλο.
Πάντως, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα ξεφύγουμε από τον αρχικό σχεδιασμό μας. Φιλοσοφία μας είναι και παραμένει η ανάδειξη ταλέντων από τη Μαγνησία και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα παίζει καλό μπάσκετ και θα δίνει χαρά στον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις