ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Λάριν

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον 25χρονο Καναδό επιθετικό Κάιλ Λάριν, που φέτος αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεχεμ, δανεικός από την τούρκικη Μπεσίκτας. Στη λογική απόκτησης επιθετικού σε περίπτωση που παραχωρηθεί ένας εκ των Σβιντέρσκι ή Άκπομ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λάριν που στις 3 καλύτερες του σεζόν στο MLS με την φανέλα της Ορλάντο Σίτι, είχε ποσοστό 45,75% σε γκολ ανά προσπάθειες στην αντίπαλη εστία και συνολικά 44 γκολ, φέτος αγωνίστηκε σε 33 αγώνες στο Βέλγιο σκοράροντας 9 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ. Η Ζούλτε Βάρεχεμ σκόπευε να αποκτήσει τα δικαιώματα του καταβάλλοντας στην Μπεσίκτας ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο οι οικονομικές επιπτώσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανάγκασαν τους Βέλγους να αναθεωρήσουν την απόφαση του.

Τα στατιστικά του Καναδού, με καταγωγή από την Τζαμάικα, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λιντς από την Αγγλία ενώ λόγω κορονοϊού και της κρίσης που προκαλεί στα οικονομικά των ομάδων, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο και η Μπεσίκτας να επαναξιολογήσει την περίπτωση του και να του δώσει μια θέση στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε το συμβόλαιο του με τους Τούρκους εκπνέει τον Ιούνιο του 2022.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Λάριν, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ανταγωνισμός και τηρεί στάση αναμονής από την στιγμή που το να κινηθεί για τον Καναδό προϋποθέτει παραχώρηση ενός εκ των Σβιντέρσκι ή Άκπομ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις