TV: Οι ταινίες της Κυριακής (3/5)

Στις 21:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Thor 2: Σκοτεινός κόσμος». Ο Θορ παλεύει να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από ένα μυστηριώδη εχθρό που υπάρχει πριν από το ίδιο το σύμπαν, καθώς μια αρχαία φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ σκοπεύει να βυθίσει τα πάντα στο σκοτάδι. Αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ούτε ο βασιλιάς Οντιν, ούτε ο κόσμος του Ασγκαρντ μπορούν να αντέξουν, ο Θορ καλείται να ξεκινήσει το πιο επικίνδυνο και προσωπικό μέχρι τώρα ταξίδι του. Αυτό που θα τον επανασυνδέσει με την Τζέιν Φόστερ και θα τον αναγκάσει να θυσιάσει το πάντα, για να σώσει τους άλλους.

Στις 22:50 το MEGA προβάλει το θρίλερ μυστηρίου «Η αποπλάνηση ενός ξένου». Στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον δολοφόνο της φίλης της, μια ρεπόρτερ προσλαμβάνεται σε μεγάλη διαφημιστική εταιρία και φλερτάρει με το ύποπτο αφεντικό της προσπαθώντας να τον παγιδεύσει. Είναι όμως αυτός ο ένοχος; Με τους Χάλι Μπέρι και Μπρους Γουίλις.

Στις 23:00 το OPEN θα δείξει την ταινία «Houdini». Ο βραβευμένος με Όσκαρ και έξοχος ηθοποιός Έιντριεν Μπρόντι ερμηνεύει τον μεγάλο μάγο Χάρυ Χουντίνι, σε αυτή τη μίνι σειρά του History Channel. Η μαγική ζωή του Χάρι Χουντίνι, ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν για να εξελιχθεί σε έναν από τους διασημότερους μάγους όλων των εποχών, ειδικό στις αποδράσεις από κάθε είδους δεσμά.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (03/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:50 Η βίλα των οργίων – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00 Το ξύλο βγήκε από το παράδεισο – Ελληνική ταινία – Open TV

21:00 Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος – Ελληνική ταινία – STAR

21:00 Thor 2: Σκοτεινός κόσμος – Ξένη ταινία – ALPHA

21:30 Θανασάκης ο πολιτευόμενος – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:45 Άλλος για survivor – Κωμωδία – ANT1

22:10 Ο τυφλός αδερφός μου – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 3

22:50 Η αποπλάνηση ενός ξένου – Ξένη ταινία -MEGA

23:00 Houdini – Ξένη ταινία -Open TV

23:00 Το εργοστάσιο – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

23:20 Οι ιππότες της Σανγκάης – Ξένη ταινία – ALPHA

23:45 Ολοκαύτωμα: Αυτοί που επέζησαν – Ντοκιμαντέρ – ΣΚΑΪ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις