ΠΑΟΚ: Προσέχει για να ΄χει, με τον Λημνιό

ΠΑΟΚ: Από τότε που το μάτι του Τόλη Αποστόλου τον «έκοψε» στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης στον Βόλο έπαιζε με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Ξεχώριζε από μικρός. Ήδη, στα 22 του, αριθμεί σχεδόν 150 αγώνες στην Super League με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ήδη, λογίζεται εν δυνάμει βασικός στην Εθνική Ελλάδας και ανήκει σε ένα από τα κορυφαία γραφεία εκπροσώπησης με επικεφαλής, τον Φαλί Ραμαντάνι.

Ο Δημήτρης Λημνιός, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», φέτος έχει προλάβει να γράψει 33 ματς/6 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Απέχει μόλις έναν χρόνο από τη λήξη του συμβολαίου του με τον νταμπλούχο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη να πουλήσει και λόγω του FFP.

Το estimated transfer fee των 8 «χαρτιών» που ΄χουν στο μυαλό τους όμως και λόγω κορονοϊου πλέον θεωρείται ουτοπία. Η έρευνα αγοράς που ΄χει γίνει από το γραφείο του δεν οδηγεί στο συμπέρασμα (μέχρι νεοτέρας) για πρόταση που να ξεπερνάει τα 3-4 μύρια (σ.σ.: η πλέον άμεσα ενδιαφερόμενη ομάδα είναι από την Γαλλία).

Οπότε, habemus problem! Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν θέλει να αφήσει τον χρόνο να κυλάει δίχως εξέλιξη και η φαμίλια Σαββίδη έχει ήδη δώσει εντολή σταδιακά να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Λημνιού.

Σε καμία των περιπτώσεων δε θέλουν να περάσει το καλοκαίρι δίχως εύρεση λύσης και μετά ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ να παίζει σχεδόν μπάλα μόνος του έχοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Οπότε με την επικείμενη επιστροφή στην κανονικότητα, ο ΠΑΟΚ έχει ως άμεση προτεραιότητα την επίλυση του ζητήματος με τον Λημνιό, έναν παίκτη που αγόρασε με σχεδόν 8 κατοστάρικα από τον Ατρόμητο πριν 3 χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις