Θύελλα Καμαρίου: 16 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, να ενοποιηθούν Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ

Η Θύελλα Καμαρίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταθέτει την πρότασή της για αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η ομάδα της Σαντορίνης προτείνει 16 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και να ενοποιηθούν οι κατηγορίες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ σε μία, με Βόρειο και Νότιο όμιλο.

Σημειώνεται, πως η Θύελλα Καμαρίου μετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στον πέμπτο όμιλο και μετά την απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Καλλιθέα, η οποία υπερείχε στην ισοβαθμία (και οι δύο ομάδες είχαν 53 βαθμούς).

Αναλυτικά:

Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό Ποδόσφαιρο και σεβόμαστε την απόφαση της ΕΠΟ για την διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο.

Πρόταση μας είναι να γίνει η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, μια κατηγορία που θα ενοποιηθούν οι δυο κατηγορίες (Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ) με Βόρειο όμιλο (16 ομάδες) και Νότιο όμιλο (16 ομάδες) για να μειωθούν οι μετακινήσεις και το κόστος στις ομάδες.

Στην Γ’ Εθνική (ερασιτεχνική κατηγορία) να παραμείνουν οι 8 όμιλοι πάλι με 16 ομάδες και ανάλογα τις συμμετοχές να καθοριστούν οι οριστικοί όμιλοι.

Όσον αφορά στο ποιοι θα ανέβουν κατηγορία ποιοι θα πέσουν κατηγορία αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι φορείς, ευελπιστούμε στα πλαίσια της Νομιμότητας που θα είμαστε αρωγοί και όχι της αυθαιρεσίας ή της καλής σχέσης .

Στα πρωταθλήματα Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2, Φούτμπολ Λιγκ ή όποια δημιουργηθούν με την αναδιάρθρωση, πρέπει να συμμετέχουν ομάδες που μπορούν να πάρουν αδειοδότηση για να μην γίνονται τα πρωταθλήματα παρωδία.

Στο σημείο αυτό πρέπει να δει η ΕΠΟ και η πολιτεία την δυσκολία που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις οι ομάδες των νησιών και να τις ενισχύσουν στα πλαίσια της ισονομίας μεταξύ των ομάδων.

Υ.Γ Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ανάλογα θα επεμβαίνουμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις