Μπουντεσλίγκα: Χωρίς κρούσμα 14 ομάδες, αναμονή για τρεις

Μία από τις χώρες που έχουν αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό καλά τηρουμένων των αναλογιών είναι η Γερμανία. Γι’ αυτό και υπάρχει η διάθεση να ξεκινήσουν να λειτουργούν σταδιακά όλα.
Η Μπουντεσλίγκα είναι το πρώτο από τα μεγάλα πρωταθλήματα που είχε αποφασίσει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μέσα στον Μάιο. Κανένα άλλο προς το παρόν δεν έχει εκφράσει αυτή την πρόθεση.

Και μπορεί η Κολωνία να πάγωσε τους πάντες, όταν γνωστοποιήθηκε πως τρία μέλη της είναι θετικά στον COVID-19, όμως, τα νέα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες είναι ευχάριστα.

Μέχρι τώρα 14 ακόμη ομάδες της Bundesliga έχουν ενημερώσει για τα δείγματα των ανθρώπων τους. Καμία εξ αυτών δεν είχε κρούσμα. Γκλάντμπαχ, Λειψία και Άουγκσμπουργκ είναι τα τρία κλαμπ που απομένουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των τεστ τους.

Από εκεί και πέρα, η Κολωνία την Κυριακή (3/5) ενημέρωσε πως παρά το γεγονός πως τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά, η ομάδα θέλει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Περιμένει από την κυβέρνηση να ανάψει το «πράσινο φως» ώστε να αρχίσει και εκείνη την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις