Δύσκολη έξοδος για Ρήγα κόντρα στον Θεσπρωτό (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος δοκιμάζεται σήμερα 1/11 στις 15.00 στην έδρα του ισχυρού φέτος Θεσπρωτού. Η αποστολή των Βελεστινιωτών θεωρείται δύσκολη, αλλά οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ρεφάρουν την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν δηλαδή…

…ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Αχέροντα Καναλακίου.
Σημαντικές απουσίες είναι αυτές των τραυματιών Δημήτρη Σέττου και Αποστόλη Σφάκα, καθώς και του στρατευμένου Γιώργου Τσίπι. Φυσικά υπάρχει και η μόνιμη απουσία του Στέργιου Μπακάλη, ενώ αποκλείστηκε λόγω ίωσης και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βαλάντης Τριανταφύλλου.
Έτσι, οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Γιάννης Μουσαμπελίου, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Παρασκευάς Θεοδώρου, Μάνος Πάσχος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μάντζιος της ΕΠΣ Ηπείρου με συνεργάτες τους κ.κ. Βασίλειο Αντωνίου και Κωνσταντίνο Λιόντο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γεώργιος Σαράφογλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις