Επιστροφή στις προπονήσεις θέλει η SL2 – Στάση αναμονής η Football League

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA στην τηλεδιάσκεψη της Superleague 2 αποφασίστηκε να αιτηθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού να επιστρέψουν κι εκείνοι στις προπονήσεις.

Οι ομάδες της Superleague 2 αποφάσισαν τελικά να αποστείλουν αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη για να ξεκινήσουν κι εκείνες τις προπονήσεις κατά γκρουπ, κάτι που ήταν πρόταση του Λεβαδειακού, τηρώντας φυσικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατά τα πρότυπα της SL 1.

Η μοναδική ομάδα που μειοψήφησε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/5) ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ απών ήταν ο Πλατανιάς. Στον αντίποδα, εκείνες της Football League, αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής και δεν θα επιστρέψουν ακόμη στα γήπεδα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει κι απόφαση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, ένα ζήτημα που παραμένει στον “αέρα” και θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο οι ομάδες θέλουν να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Ακόμη πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως θα αιτηθούν στην ΕΠΟ για τις ποινές στις μη αδειοδοτημένες ομάδες, να υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών για παίκτες κάτω των 25 ετών (κι όχι κάτω των 23 που ισχύει σήμερα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις