Γκέκας: Πολύ καλή επιλογή ο Σκίμπε

Σίγουρος πως η πρόσληψη του Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της ΕΠΟ αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για την ΕΠΟ παρουσιάστηκε ο Φάνης Γκέκας, αφού ο πρώην διεθνής άσος είχε συνεργαστεί με τον Γερμανό προπονητή σε Λεβερκούζεν, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Εσκίσεχιρσπορ. Ο Λαρισαίος φορ τόνισε ότι στον νέο ομοσπονδιακό…

…τεχνικό αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ομάδες του ξεχνούν την αμυντική τους λειτουργία, και υπογράμμισε πως είναι αυστηρός όταν πρέπει.
«Είναι άνθρωπος και προπονητής που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Στις ομάδες που συνεργαστήκαμε είχε επιλέξει η δομή στο παιχνίδι τους να είναι επιθετική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελούσαμε τα αμυντικά μας καθήκοντα. Έχει καλή επαφή και επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο όταν το κρίνει μπορεί να γίνεται αυστηρός. Από τα συστήματα του αρέσει κυρίως το 4-3-2-1, το οποίο και εφαρμόζει πιο συχνά, αλλά αυτό κάπου είναι σχετικό, αφού εξαρτάται κάθε φορά από το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του. Νομίζω πραγματικά ότι αποτελεί μια πάρα πολύ καλή επιλογή για την Εθνική και του εύχομαι κάθε επιτυχία», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός στη Real News.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις