ΠΑΟΚ: Τρέλα για τη μάσκα

Ανάρπαστες έχουν γίνει οι μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό που έβγαλε ο ΠΑΟΚ, πουλώντας 1.000 την ημέρα, φτάνοντας ακόμη και στο εξωτερικό.
Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, με δηλώσεις του σημείωσε πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος σπεύδει να αγοράσει τις «ασπρόμαυρες» μάσκες προστασίας, με τον αριθμό να φτάνει ακόμα και τις 1.000 πωλήσεις την ημέρα.

«Ήταν μια σκέψη από τότε που άρχισε ο κορωνοϊός. Ενισχύσαμε το e-shop. Η απήχηση του κόσμου είναι κάτι τρομερό. Υπάρχει ζήτηση από όλο την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή όσες μάσκες παίρνουμε καθημερινά, φεύγουνε. Μιλάμε για 1000 μάσκες. Έχουμε τη ριγέ μάσκα, ήρθαν σήμερα οι ολόμαυρες και θα είναι διαθέσιμες από αύριο ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν μάσκες και με άλλα σχέδια», ανέφερε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε πως: «Ο κόσμος πλέον έχει γίνει πιστός στα καταστήματα και τα προϊόντα της ομάδας. Η μάσκα πωλείται 2.90 ευρώ. Κάποιος σχεδιάζει μάσκες και με κάποια άλλα προϊόντα και δεν πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα».

Μάλιστα, εκτός από τη Γερμανία, μάσκες έφτασαν ακόμα και στη Ρωσία, με τη ρωσική έκδοση του πασίγνωστου περιοδικού «Forbes» να δημοσιεύει σχετική φωτογραφία και τον Γιώργο Σαββίδη να ποστάρει την είδηση στα Social Media, θέλοντας να αναδείξει το γεγονός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις