Το αήττητο της ΑΕΛ θέλει να σπάσει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος καλείται να σταθεί σήμερα «όρθιος» ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τη Λάρισα στο AEL FC Arena. Το θεσσαλικό ντέρμπι θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 8. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την άνοδο…

…στα «μεγάλα σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου αναμένεται μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση.
Οι «βυσσινί» προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία). Στην έδρα τους τα έχουν πάει περίφημα έχοντας κάνει το «τρία στα τρία», ενώ σκοράρουν και με σχετική ευκολία (πέτυχαν από τρία γκολ σε Λαμία και Πανελευσινιακό και δύο με τον Εργοτέλη).
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός «ψάχνει» ακόμη το πρώτο του «διπλό», μην έχοντας καταφέρει στις τρεις πρώτες εξόδους του να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί σήμερα στο AEL FC Arena ο Ολυμπιακός. Ο Ντάριο Φερνάντες ταλαιπωρείται από θλάση και έμεινε εκτός, όπως και οι Ντιέγκο Λεόν και Σπύρος Γκουγκούδης. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι στην αποστολή, αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο παιχνίδι.
Από κει και πέρα είναι σίγουρο ότι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή κόντρα στα Χανιά για το Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Στρατηλάτης, που είναι πιο έμπειρος από τον Δασκαλάκη, ο οποίος είχε καλή παρουσία στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Ντάσιος και στο αριστερό ο Μπουτζίκος. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελείται από τους Καραμανλή και Αρβανίτη.
Οι Τσιάρας και Νάστος θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, που σίγουρα θα έχουν πολλή δουλειά στο ματς, με τον Ντεπέτρις να αγωνίζεται μπροστά τους στον άξονα, έχοντας επιτελικά καθήκοντα. Από τα δεξιά σε κέντρο και επίθεση θα κινείται ο Νικολιάς και από τα αριστερά ένας εκ των Μοράν, Τσιλιγκίρη, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Γουόρντεν.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Δασκαλάκης, Ζέρης, Χιντζίδης, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Νικολόπουλος, Αλαμάνης και Κυζιρίδης.

Χωρίς Ουρτάδο η ΑΕΛ
Χωρίς τον Πολ Ουρτάδο θα αγωνιστεί η Λάρισα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό ντέρμπι, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση οπίσθιου μηριαίου που υπέστη στο ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών. Ωστόσο, επιστρέφει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά από απουσία δύο. Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει εκπλήξεις.
H αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Χοτζάλι, Ροβίθης, Κρητικός, Καπός, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (ΕΠΣ Κοζάνης)
4ος διαιτητής: Ζούγρας (ΕΠΣ Κοζάνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις