Ζωντανός είναι τελικά πρώην παίκτης της Σάλκε, που είχε… πεθάνει το 2016

Είχε θεωρηθεί νεκρός σε τροχαίο το 2016, στην πατρίδα του το Κονγκό, βυθίζοντας σε πένθος την Σάλκε μιας και ήταν πρώην ποδοσφαιριστής της. Αλλά τελικά είναι ζωντανός και μάλιστα μένει κοντά στο «Γκεζελκίρχεν», με την αποκάλυψη να οδηγεί σε… ασφαλιστική απάτη της πρώην συζύγου του.
Ο λόγος για τον Χιάνινγκ Κάμπα ο οποίος είχε δηλωθεί νεκρός μετά από τροχαίο στις 9 Ιανουαρίου του 2016 στο Κονγκό. Κι όμως μετά από τέσσερα χρόνια βρέθηκε και είναι ζωντανός. Μάλιστα ζει αρκετά κοντά στην έδρα της Σάλκε, το «Γκεζελκίρχεν». Γιατί όμως θεωρήθηκε νεκρός και πως κατάφερε τόσα χρόνια να ζει στην Γερμανία και να μην τον έχει εντοπίσει κανείς;

Η υπόθεση θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία, με τον Κάμπα να υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριο του 2016, όταν είχε επισκεφτεί την πατρίδα του, το Κονγκό, οι φίλοι του με τους οποίους ήταν μαζί τον εγκατέλειψαν χωρίς έγγραφα, χρήματα ή κινητό τηλέφωνο. Τότε η σύζυγος του ισχυρίστηκε ότι είναι νεκρός και εισέπραξε μία αρκετά μεγάλη αποζημίωση. Το 2018 υποτίθεται ότι ο Κάμπα βρέθηκε στην Πρεσβεία της Γερμανίας στην Κινσάσα όπου δήλωσε ότι είναι όλα ψέματα και πως είναι ζωντανός.

Η ασφαλιστική εταιρεία κατέθεσε μήνυση για απάτη σε βάρος της πρώην συζύγου του Κάμπα, η οποία υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για την ασφάλεια ζωής, παρά μόνο όταν έμαθε για τον… θάνατο του. Οι Γερμανικές αρχές υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του Κάμπα είτε πλαστογράφησε έγγραφα, είτε σκηνοθέτησε τον θάνατο του άνδρα της, χάρη σε δωροδοκίες στο Κονγκό για να λάβει το πιστοποιητικό θανάτου.

Ο ίδιος ο 33χρονος πλέον Κονγκολέζος μπορεί να είναι μάρτυρας στην υπόθεση, με τον ίδιο να διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις