Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Καραδέμητρος

Έφυγε χθες, ξαφνικά από τη ζωή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης, Κώστας Καραδέμητρος, σε ηλικία 48 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Βολιώτης στην καταγωγή ζούσε εδώ και πολλά χρονιά στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Καραδέμητρος άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το σούπερ μάρκετ, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου είχε μεταβεί για να ψωνίσει.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό, ενώ τη χρονιά 1991-92 αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το καλοκαίρι του 1992 πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου αγωνίστηκε δύο χρονιές στη Β’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια έπαιξε στη Σκιάθο και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Κώστα Καραδέμητρου εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όσο και η ΠΑΕ Νίκη. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Καραδέμητρου, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία μόλις 48 ετών.
Ο Κώστας Καραδέμητρος είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Μαγνησίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

ΠΑΕ Νίκη Βόλου
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Καραδέμητρου, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία μόλις 48 ετών. Υπήρξε ποδοσφαιριστής στη Νίκη Βόλου και το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας σπάνιος χαρακτήρας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Μαγνησίας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις