TV: Οι ταινίες της Τρίτης (05/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Αληθινό θράσος». Μια πρωτότυπη ιστορία αυτοδικίας-τοποθετημένη στα 1870, αμέσως μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο- μιας δεκατετράχρονης που θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το φόνο του πατέρα της κι αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της. Φτάνει, λοιπόν, στο Αρκάνσας με σκοπό να βρει το δειλό Τομ Τσέινι που λέγεται πως σκότωσε τον πατέρα της και ζητά τη βοήθεια ενός φιλικού προς το αλκοόλ, μονόφθαλμου, ομοσπονδιακού αστυνομικού, του Ρούστερ Κόγκμπερν, ο οποίος, παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, δέχεται τελικά να τη βοηθήσει, και να τον καταδιώξει. Τον Τσέινι όμως καταδιώκει και ένας άλλος αστυνομικός, ο Λα Μπιφ, που θέλει κι αυτός από την πλευρά του να τον συλλάβει και να τον παραδώσει στις αρχές του Τέξας, ώστε να δικαστεί εκεί κι εκείνος να πάρει την αμοιβή της επικήρυξής του… Οι τρεις τους τώρα, καθένας για τους δικούς του λόγους, αναζητούν τον Τσέινι δίχως να ξέρει κανείς τους πού θα τους βγάλει αυτή η περιπέτεια…

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Parker». Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός, ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρόμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς, έχοντας όμως αυτή τη φορά στο πλευρό του την πιο ακαταμάχητη σύμμαχο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί… Περιπέτεια αδρεναλίνης με τον Τζέισον Στέιθαμ και την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια εκρηκτική κινηματογραφική «χημεία», από την ένταση της οποίας δε γλιτώνει κανείς.

Τα μεσάνυχτα (00:00) το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Η μέρα της Βαστίλης». Ένας μυστικός πράκτορας της CIA κι ένας νεαρός Αμερικανός πορτοφολάς αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εμποδίσουν μια καλά κρυμμένη συνωμοσία, η οποία έχει σπείρει το χάος σε ολόκληρο το Παρίσι.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (05/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Η κρεβατομουρμούρα – Ελληνική ταινία – ANT1

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Αληθινό θράσος – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Όσο είμαστε νέοι – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Parker – Ξένη ταινία – ALPHA

00:00 Η μέρα της Βαστίλης – Ξένη ταινία – STAR

01:00 Λέοντες αντί αμνών – Ξένη ταινία – Open TV

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις