Καμιά επαφή με Λευτέρη Πανταζή – Φτάνει πια!

Το ενδιαφέρον του να αναλάβει την Καβάλα είχε εκδηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής μιλώντας πριν δυο μέρες στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά,  θα την πάω Σούπερ Λιγκ. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω σε καλό δρόμο…».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr οι άνθρωποι του ΑΟ Καβάλας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι. Αναλυτικά:

Ο ΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις για το αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα της FL.

Παράλληλα όσον αφορά τα νέα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Λευτέρη Πανταζή για την ΠΑΕ, κύκλοι της διοίκησης τόνισαν ότι δεν έγινε μέχρι τώρα η παραμικρή επαφή με τον γνωστό καλλιτέχνη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ  με τους οποίους επικοινωνήσαμε πριν από λίγο φάνηκαν μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένοι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε κουραστεί να ακούμε  για Ιρανούς,  για Καναδούς και Έλληνες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Φτάνει πια. Δε μπορούν κάποιοι να διαφημίζονται με τη δική μας ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε ακόμη και σε μηνύσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ» 

Σημειώνουμε ότι ο ΛΕ ΠΑ είχε ενδιαφερθεί και στη συνέχεια είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ τον Μάιο του 2016.

proininews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις