Αϊβάζογλου: Η FL δεν κατεβαίνει σε προπονήσεις χωρίς λόγο και αιτία

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων της SL2/FL υπό το Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου ήταν εκείνος που τοποθετήθηκε εκ μέρους των ομάδων της Football League

Οι τοποθετήσεις του ισχυρού ανδρός του Α.Ο. Τρίκαλα έγιναν αποδεκτές από όλους τους συναδέλφους του των υπολοίπων σωματείων της κατηγορίας.

Αρχικά ο κ. Αϊβάζογλου, υπογράμμισε: «Εχουμε πάρει μία απόφαση και ζητάμε από το κράτος να μας πει πότε ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα, προκειμένου να κατέβουμε σε προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κατάσταση η οποία είναι ευνοική για τις ομάδες, δεδομένου ότι δεν πληρώνουμε εισφορές προς το ΙΚΑ, ενώ παράλληλα οι παίκτες και τα στελέχη των ΠΑΕ δεν πληρώνονται από εμάς λόγω της αναστολής. Εάν εμείς επιστρέψουμε στις προπονήσεις δίχως να έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από την πολιτεία ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει θα είναι σα να βάζουμε το κεφάλι μας στον τρουβά, καθώς θα πρέπει στην περίπτωση αυτή να αναλάβουμε εμείς να πληρώσουμε όλα τα έξοδα».

Στο σημείο εκείνο υπήρξε μία διαφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι ομάδες της Football League δε θέλουν να κάνουν προπονήσει, με τον Ηλία Αϊβάζογλου να τον διορθώνει, τονίζοντας και πάλι ότι θέλουν και με το παραπάνω να παίξουν, αλλά η έναρξη προπονήσεων θα γίνει υπό προϋποθέσεις και μόνο αν πάρουν τις εγγυήσεις ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει και πάλι.

Με τον Αϊβάζογλου συμφώνησε και το αφεντικό του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, υπογραμμίζοντας ότι η θέση της Football League είναι σεβαστή και η SL2 δεν πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της, αλλά να πάρει τη δική της απόφαση για τη συνέχεια.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα πήρε και πάλι το λόγο λίγο αργότερα, τονίζοντας τα εξής: «Αυτό που λέει η Football League είναι :Πολιτεία δώσε μας ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων. Δε συμφωνεί να κατέβουμε σε ομαδικές προπονήσεις χωρίς λόγο και αιτία. Με άλλα λόγια δε συμφωνεί να άρει την αναστολή χωρίς να ξέρουμε αν θα παίξουμε μπάλα. Μία ακόμη διευκρίνιση. Η ψηφοφορία δεν αφορά τις ατομικές προπονήσεις που προβλέπονται ρητά από το κράτος, αλλά το ειδικό θέμα που έθεσε ο Λεβαδειακός, αν μπορούν να γίνουν ομαδικές προπονήσεις και υπό ποιους όρους».

Πηγή: Trikalascore