Πλάνο με πέντε αλλαγές προωθεί η ΦΙΦΑ

Πολλές αλλαγές θα φέρει στο ποδόσφαιρο η εξάπλωση του κορωνοϊού όπως αναφέρει συγκεκριμένα το αποκλειστικό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, Marca

Με τίτλο «το ποδόσφαιρο αλλάζει» μεταφέρεται μια από τις μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις των κανονισμών του ποδοσφαίρου που αναμένεται να είναι ο αριθμός των αλλαγών.

Συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει, ότι μια από τις προτάσεις που θα εγκριθεί είναι και αυτή των πέντε αλλαγών ανά ομάδα σε αγώνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει επιτελικά στελέχη της ομοσπονδίας έχουν επιβεβαιώσει ότι το μέτρο αυτό θα «περάσει» αλλά δεν διευκρινίζεται εάν θα συνεχιστεί και μετά το πέρας του κορωνοϊού, ή αν θα ισχύσει μόνο για τα παιχνίδια των καλοκαιρινών μηνών.

Αυτό που διευκρινίζεται είναι πως οι αλλαγές θα γίνονται σε τρία σημεία μιας αναμέτρησης και πάλι όμως χωρίς να απαντά σε άλλα ερωτήματα που προκαλεί αυτή η… σημείωση.

Ανάμεσα σε όλα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα η πρόταση της αγγλικής ομοσπονδίας για ημίχρονα με μειωμένη διάρκειά και όχι 45 λεπτών όπως ισχύει δεν θα γίνει αποδεκτή καθώς η FIFA πιστεύει ότι αλλάζουν το πνεύμα του αθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις