TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (06/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς: Κυνηγοί της χαμένης κιβωτού». Ο Ιντιάνα Τζόουνς, παρέα με μια όμορφη σύντροφο, συγκρούεται με Γερμανούς πράκτορες για ν’ αποκτήσει την κρυμμένη σε μια αρχαία αιγυπτιακή πόλη κιβωτό του Νώε, που χαρίζει τη δύναμη στον κάτοχό της.

Την ίδια ώρα (21:00) το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «Criminal». Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας εκκεντρικός νευροχειρούργος, όμως, αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μνήμες του σε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τελευταία ελπίδα των μυστικών υπηρεσιών να προλάβουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα.

Στις 22:00 ο ALPHA προβάλει την ξένη ταινία «Σοκ και δέος». Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί δυο αποφασισμένους δημοσιογράφους, το αφεντικό τους και έναν πολεμικό ανταποκριτή οι οποίοι προσπάθησαν να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με το πώς ξεκίνησε ο πιο μακροχρόνιος και πιο δαπανηρός πόλεμος στην ιστορία της Αμερικής. Κατόπιν της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος Μπους αποφασίζει να εισβάλει στο Ιράκ προκειμένου να απομακρύνει τον Σαντάμ Χουσείν από την εξουσία. Ενώ ο υπόλοιπος Τύπος αποδέχεται την απόφαση αυτή, οι δύο δημοσιογράφοι ερευνούν βαθύτερα ρισκάροντας τα πάντα για να αποκαλύψουν την αλήθεια

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη (06/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45LΟ φαντασμένος – Ελληνική ταινία – ANT1

21:00LΙντιάνα Τζόουνς: Κυνηγοί της χαμένης κιβωτού – Ξένη ταινία – Open TV

21:00LCriminal – Ξένη ταινία – STAR

21:30LΟ δρόμος του χρήματος – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 1

22:00LΣοκ και δέος – Ξένη ταινία – ALPHA

23:15LΣτο τέλος του δρόμου – Ξένη ταινία – STAR

23:30LAli – Ξένη ταινία – Open TV

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις