Ήττα με παράπονα για διαιτησία του Ολυμπιακού Β. στη Λάρισα

Την ήττα με 62-55 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στη Λάρισα από την Ολύμπια για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα υπέβαλλε ένσταση για διαιτητικά λάθη, αφού όπως ισχυρίζεται σε δύο περιπτώσεις κι ενώ ο Ολυμπιακός πλησίασε στο σκορ, οι διαιτητές αφενός μεν κατακύρωσαν καλάθι της Ολύμπια ενώ είχαν δώσει επιθετικό φάουλ σε παίκτρια της Λαρισινής ομάδας, αφετέρου σε…

…επόμενη φάση χρέωσαν χωρίς λόγο με τεχνική ποινή τον κ. Καπουρνιώτη. Στα αξιοσημείωτα η απουσία στο α’ μέρος αστυνομικής δύναμης.
Γενικά έγινε ένα νευρικό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός στο 13′ προηγήθηκε με 17-11, για ν’ απαντήσει η Ολύμπια μ’ ένα σερί 10-0 και να περάσει μπροστά στο 15′ με 21-17.
Η λαρισινή ομάδα εκμεταλλευόμενη την αστοχία από την περιφέρεια του Ολυμπιακού και στηριζόμενη στις δύο Βολιώτισσες παίκτριές της Ασημίνα Κουτσουνούρη και Ευτυχία Δεληγιάννη, ήταν μπροστά σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα στο 35′ προηγήθηκε με 51-40. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πλησίασε σε 55-50, αλλά τότε, σύμφωνα με τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας τα σφυρίγματα των διαιτητών δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη.
Από μια τεχνική ποινή δέχτηκαν οι Α. Αραπατσάνη και Μ. Καπουρνιώτης. Κορυφαίες της Ολύμπια οι Κουτσουνούρη, Δεληγιάννη και από τον Ολυμπιακό οι Ζέρβα, Γαλιατσάτου, Σουλτάνη.
Διαιτητές: Γαζέτας, Γραικός
Δεκάλεπτα: 10-12, 28-21, 41-38, 62-55
ΟΛΥΜΠΙΑ (Αραπατσάνη Αφροδίτη): Νταουνάκη 2, Δεληγιάννη 20, Ράπτη, Σουλιώτη 2, Κυριτσάκα 6 (2τρ), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 4, Κοτζαίτη, Γρηγοριάδου, Κουτσουνούρη 25 (2 τρ), Καλίδη 6 (1 τρ), Ντριστέλλα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 11 (1τρ), Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου 11 (2 τρ), Αγαγιώτου, Σουλτάνη 12, Ζέρβα 14, Ζήτη 4, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά 3, Ντελή, Χούτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις