Έτοιμοι στον Ολυμπιακό Β. να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ ακολουθώντας κοινή γραμμή επιθυμούν αναδιάρθρωση των κατηγοριών και της ενοποίησης της σημερινής Σούπερ Λιγκ 2 με τη Φούτμπολ Λιγκ. Οι “φωνές” πληθαίνουν καθημερινά, ενώ και παράγοντες της ΕΠΟ έχουν εκφραστεί δημόσια υπέρ της αναδιάρθρωσης και το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.
Πάντως, εφόσον προχωρήσει η αναδιάρθρωση, οι ΠΑΕ που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης, για να μην παρατηρηθούν εκ νέου φαινόμενα, όπως αυτά της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου, στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου υποστηρίζουν, πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα να πάρει η ΠΑΕ αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όταν θα συμπληρωθεί ο φάκελος και θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης. Όπως σε όλες οι ομάδες, έτσι και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η οποία σταμάτησε ξαφνικά, λόγω του κορωνοϊού. Εκκρεμότητες, που θα φροντίσουν οι διοικούντες να διευθετηθούν, είτε συνεχιστεί, είτε όχι το πρωτάθλημα.
Είναι γεγονός, πάντως, πως τα πράγματα στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ καλύτερα, όσον αφορά τα χρέη των ΠΑΕ, σε σχέση με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, όπως άλλωστε τόνισε και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργος Μπαντής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις