TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (7/5)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την πολεμική περιπέτεια «Ομάδα υποβρύχιων καταστροφών». Μια ομάδα Αμερικανών κομάντο στη Βοσνία ανακαλύπτει έναν υποβρύχιο θησαυρό, αλλά τα μέλη της διαφωνούν για το αν πρέπει να τον κρατήσουν ή να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια «Overdrive». Τα αδέλφια Άντριου και Γκάρετ Φόστερ είναι δύο βιρτουόζοι κλέφτες, με ειδικότητα στην κλοπή πολυτελών ή συλλεκτικών αυτοκινήτων. Η τελευταία τους παράνομη αποστολή τούς θέλει στα πλούσια προάστια της νότιας Γαλλίας, προκειμένου να βάλουν χέρι σε μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, ανυπολόγιστης αξίας. Αντί όμως να καταλήξει το αυτοκίνητο στα χέρια τους, θα είναι τελικά αυτοί που θα καταλήξουν στα χέρια του ιδιοκτήτη του, όταν απροσδόκητα τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο Τζάκομο Μοριέ, ο αρχιμαφιόζους που ελέγχει την περιοχή, δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ατιμώρητους. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να σώσουν τη ζωή τους, κι αυτός είναι να κλέψουν ως αντάλλαγμα μια Ferrari του 1962 – το πιο πολύτιμο αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, του αδίστακτου και επικίνδυνου αντιπάλου του…

Στις 23:15 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Πράκτορας από ατσάλι». ‘Eνας ειδικός πράκτορας έχει ως αποστολή την προστασία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμπλέκεται σε ένα πείραμα μακροζωίας, από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (7/5) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Η γυναίκα που τρελάθηκε – Ελληνική ταινία – ANT1

21:00 Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Sex and the sity – Ξένη ταινία- –Open TV

21:30 Της ζήλειας τα καμώματα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Overdrive – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 45 χρόνια – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Πράκτορας από ατσάλι – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις