Ηρακλής: Βρέθηκε αγοραστής;

Ηρακλής: Ο επιχειρηματίας, Χρόνης Παπαβραμίδης, του Αγροτικού Αστέρα, φαίνεται πως ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα κοινά του Ηρακλή, προκειμένου να τον βοηθήσει να ανέβει και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το metropolis 95,5 ο κατασκευαστής, Χρόνης Παπαβραμίδης είναι αυτός που θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή στην επόμενη μέρα του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι ομάδες από τη Super League 2 που είναι πρόθυμες να διαπραγματευθούν το ΑΦΜ τους λόγω και της κατάστασης του κορονοϊού, η οποία έκανε τα οικονομικά τους να καταρρεύσουν.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος της ποδοσφαιρική ομάδας του Ηρακλή, Σάκης Χατζόγλου, σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα. «Έχουν γίνει πολλές επαφές από το καλοκαίρι και έχουμε έναν άνθρωπο που είναι κοντά και ενδιαφέρεται να βοηθήσει. Δεν είναι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον Ηρακλή. Μείναμε πίσω με τον κορονοϊό και τη τελευταία εβδομάδα ξαναείχαμε επαφές. Θέλουμε να ενεργοποιηθεί γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι. Το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει, πρέπει να σηκώσουμε μόνοι μας τον σταυρό», είπε μεταξύ άλλων.