«Κουλούρια» στο Αίγιο

Στο 0-0 έμειναν για την 6η αγωνιστική της Football League οι Παναιγιάλειος και Απόλλων Σμύρνης

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Παναιγιάλειος και Απόλλων Σμύρνης στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική που διεξήχθη στο γήπεδο του Αιγίου. Χωρίς πολλές «συγκινήσεις» το ματς με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά στο τέλος και τον Ταΐρη να κρατάει το 0-0.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιγιάλειος ύστερα από το πρώτο «αναγνωριστικό» 10λεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ουσιαστικά ήλεγξε τον ρυθμό. Ο Απόλλων είχε δώσει χώρο και «περίμενε» τους γηπεδούχους που είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο πλασέ του Μίλιτς στο 38′ που έδιωξε με δυσκολία ο Ταΐρης. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν να επιδείξουν μόνο το σουτ του Παρπέξ στο 29′, με τους «μελανόλευκους» να κερδίζουν τις εντυπώσεις ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο υποτονικός με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ισορροπεί το ματς κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο, οι καλές φάσεις ήταν και πάλι ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες με τον Παναιγιάλειο να δυσκολεύεται αρκετά στον δημιουργικό τομέα. Μάλιστα η πρώτη αξιόλογη στιγμή του δευτέρου 45λεπτο ανήκε στον Απόλλωνα με τον Φατιόν να πλασάρει στο 59′ και τον Γκοτσούλια να διώχνει πριν τη γραμμή. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν «ταχύτητα» στο τελευταίο τέταρτο πιέζοντας την άμυνα του Απόλλωνα με τον Ζουνίνιο να πρωταγωνιστεί δημιουργώντας «ρήγματα» από τα πλάγια. Είχαν και «μαζεμένες» ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά αλλά ο Ταΐρης κράτησε την εστία του ανέπαφη με το 0-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Γκοτσούλιας Μπούνας (69′ Μπουρλάκης), Μίλιτς (74′ Πέτριτς), Σπίνουλας, Σταμογιάννος, Ζουνίνιο (85′ Παπουτσής), Σκαρτσίλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (83′ Κρητικός), Φαρινόλα (46′ Κονέ), Αλμπάνης (68′ Πολίτης), Τζιώρας.

flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις