Μαρτίνς: Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Μιλώντας στo MEGA, ο Πορτογάλος τόνισε ότι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί σχεδόν καθόλου πριν δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και δήλωσε αποφασισμένος να ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές με την ομάδα.

«Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά με τον Μαρινάκη. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς. Και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια».

Αναφερόμενος στους στόχους των Πειραιωτών, σημείωσε:

«Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Όλοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας.

Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ένας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές.

Να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει ξανά σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».

powered by Rubicon Project

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις