Ένα γκολ και καλό για την Κέρκυρα

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε την Κυριακή (1/11) η Κέρκυρα, επικρατώντας εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0 και μένοντας μόνη στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Οι Φαίακες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική και πήραν δίκαια το τρίποντο, με τον Σουάνη να αγγίζει το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό, να σημαδεύει όμως το δοκάρι με σουτ.

Οι Σερραίοι απάντησαν στις ευκαιρίες με το σουτ του Παπαστεργίου στο 13′, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 16′ ο Ανδρούτσος νίκησε στο τετ α τετ τον Ντουαλά και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης ήταν άστοχος και στο 32′ με το βολέ που επιχείρησε, ενώ στο 43′ ο Ανδρούτσος επενέβη και πάλι αποτελεσματικά σε διαγώνιο σουτ του Γκόμες, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη μπήκαν και πάλι δυνατά στο ματς, με τον Ντουαλά τελικά να καταφέρνει να βρει δίχτυα στο 49′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, πανηγυρίζοντας μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μια και πήγε στον πάγκο, πήρε μια μάσκα και τη φόρεσε!

Στο 58′ η κεφαλιά του Όμο μετά τη σέντρα του Γκόμες έφυγε άουτ και από εκεί και πέρα έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αφού ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι, τα «λιοντάρια» έμειναν στους 4 βαθμούς και βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραλιόλιος του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς τον Μωυσιάδη του Συνδέσμου Γρεβενών και τον Διαμάντη του Συνδέσμου Ηπείρου.

KEΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Γκόμες, Ντουαλά, Κόντος (63′ Καραγιαννίδης, 80′ Παρασκευαΐδης), Όμο, Ντιόγκο, Ντατίδης (30′ Ζορμπάς), Φάμπιο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Ρούτσης, Ολίσε, Μπαλού (58′ Κιόσε), Ατματσίδης (68′ Πόποβιτς), Παπαστεργίου (57′ Mπεριάν), Φουρτάδο.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις