Η… συγνώμη του Γιάννη για το χακάρισμα των λογαριασμών του

Θύμα χάκερ έπεσε την Πέμπτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ζήτησε συγνώμη απ’ όλους όσους έθιξε αυτός που μπήκε στους λογαριασμούς του στα social media.

Δύσκολο ήταν το βράδυ της Πέμπτης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έπεσε θύμα ενός χάκερ, που έκανε χυδαία tweet με τον «Greek Freak» να κάνει το δικό του τιτίβισμα και να ζητά συγνώμη όσους έθιξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

«Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα. Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (σ.σ.Μίντλετον), Λεμπρόν και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ, την περίοδο όπου θρηνούν να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου και να είστε ασφαλείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις