Λεουτσάκος: ”Δεν υπάρχει… ευρώ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ

Ο πρόεδρος της ένωσης Super League 2- Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στoν ραδιοφωνικό σταθμό ”Focus FM 103,6” αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής των ομάδων της Super League 2 στις προπονήσεις, στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που όπως τόνισε ”αν δεν υπάρξει βοήθεια δεν θεωρεί εφικτή την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε δεν υπήρχε συζήτηση για να υπάρξει συνέχεια στα πρωταθλήματα και είπαμε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για να παίξουμε. Κάναμε ένα αίτημα, προς τον κ. Αυγενάκη για αυτές τις ομάδες που μπορούν να έχουν τις προϋποθέσεις για να αρχίσουν τις προπονήσεις και σήμερα μας απάντησε. Σε ότι αφορά τα τεστ θα πάμε μαζικά όλες οι ομάδες μαζί στην Σούπερλιγκ 2 σε μια εταιρεία για να πάρουμε τα τεστ πιο φθηνά και να γίνουν για όλους. Αυτή η πανδημία θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αλλάξουν πάρα πολλά, μόλις τελειώσουν όλα αυτά”.

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων: “Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει… ευρώ στις ομάδες της Σουπερλιγκ 2 και τις Φούτμπολ Λιγκ. Τα έσοδα είναι μηδαμινά για όλους και η κατάσταση είναι δύσκολη. Για να υπάρχει συνέχεια στην αγωνιστική δράση, θέλουμε βοήθεια. Διαφορετικά δεν ξέρω πως μπορεί να ξανά αρχίσουν τα πρωταθλήματα”.

Για την πρόταση των Τρικάλων: «Ο κάθε πρόεδρος μπορεί να καταθέσει ότι πρόταση θέλει και σκέφτεται. Εμείς ως θεσμικό όργανο πρέπει να τις βάλουμε στο τραπέζι και πως θα μπορέσουν να υλοποιηθούν, εξετάζοντας ρεαλιστικά όσα αναφέρει η κάθε πρόταση που έρχεται. Πρέπει να παρθεί απόφαση για το αν θα παίξουμε ή όχι για να δούμε τι θα γίνει με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς από την Γ’ Εθνική προς την Φουτμπολ Λιγκ και από την Φούτμπολ Λιγκ προς την Σουπερλιγκ 2».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις