Ζήτησε τηλεδιάσκεψη για αναδιάρθρωση ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε τηλεδιάσκεψη καλεί ο Ολυμπιακός Βόλου τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με επιστολή της στις ΠΑΕ που απαρτίζουν την Football League αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 14 ομάδων με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκ νέου αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Όπως είναι γνωστό η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού με την διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και με την αβεβαιότητα για το τι θα γίνει τόσο με το τρέχον πρωτάθλημα όσο και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθιστούν το ήδη προβληματικό πλαίσιο στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ), ακόμα πιο δυσλειτουργικό και προβληματικό και κυρίως σε ό,τι αφορά την οικονομική του διάσταση.

Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον των ομάδων μας, το οποίο με την παρούσα κατάσταση και εφόσον οι κατηγορίες παραμείνουν ως έχουν φαντάζει άκρως δυσοίωνο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 όλο αυτό το διάστημα έχει επεξεργαστεί σειρά προτάσεων για το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τις οποίες και θεωρούμε φρόνιμο να συζητήσουμε και να αναλύσουμε με τις υπόλοιπες 13 ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, ώστε όλοι μαζί να καταλήξουμε, εφόσον καταστεί δυνατό, σε μια κοινή απόφαση την οποία και θα κοινοποιήσουμε στα αρμόδια όργανα και φυσικά στον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις