TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (09/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε σκύλοι αλέστε». Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Diana». Μετά το χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η λαοφιλής Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του πακιστανού Δρ. Χάσνατ Καν. Μετά την ιστορική περιοδεία της στην Αγκόλα, αλλά και τις επισκέψεις της σε Αυστραλία, Πακιστάν και Ιταλία, η σχέση της με τον Χάσνατ Καν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κούρασης, καθώς αυτός προτιμά μια πιο ιδιωτική και ήσυχη ζωή, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο. Η Νταϊάνα δε θα αργήσει να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του πλούσιου αιγύπτιου Ντόντι Αλ Φαγέντ, πιστεύοντας ότι έτσι θα προκαλέσει τη ζήλεια του Χάσνατ Καν που την εγκατέλειψε. Στην πορεία όμως η νέα αυτή σχέση, αρχίζει να αποδεικνύεται πιο σημαντική, από ότι αρχικά πίστευε. Σύντομα, ωστόσο, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα αλλάξει τα πάντα με τον πιο δραματικό και αναπάντεχο τρόπο στη ζωή όλων… Η ταινία αποτυπώνει τα τελευταία δύο χρόνια από τη φορτισμένη ζωή της διάσημης βρετανίδας πριγκίπισσας Νταϊάνας. Στο ρόλο αυτό συναντάμε την υποψήφια για Όσκαρ, Ναόμι Γουότς.

Στις 22:30 ο ΑΝΤ1 προβάλει την ξένη ταινία «Captain Phillips». Πλέοντας ανοιχτά της ανατολικής Αφρικής, το φορτηγό πλοίο Maersk Alabama καταλαμβάνεται από πειρατές. Ο Αμερικανός καπετάνιος του θα έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με τον Σομαλό αρχηγό, 145 μίλια μακριά από τις ακτές… Με τους: Τομ Χανκς, Κάθριν Κίνερ, Μπαρκχάντ Αμπντί, Μάικλ Τσέρνας

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο (09/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:20 Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Ξένη ταινία – STAR

20:00 Πατέρα κάτσε φρόνιμα – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:45 Γαμπρός από το Λονδίνο – Ελληνική ταινία – ANT1

20:50 Spiderman – Ξένη ταινία – MEGA

21:00 Το τελευταίο σημείωμα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

21:00 Μπάτε σκύλοι αλέστε – Ταινία κινουμένων σχεδίων – STAR

22:00 Ο ιατρικός επισκέπτης – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Diana – Ξένη ταινία – ALPHA

22:30 Captain Phillips – Ξένη ταινία – ANT1

22:50 Lethal weapon – Αστυνομική σειρά – STAR

23:20 Ο μαύρος πύργος – Ξένη ταινία – MEGA

00:30 Φονικό όπλο (Lethal weapon) – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις