«Ίντερ καλεί Βαγιαννίδη»

Όσο ο καιρός περνάει και εξέλιξη από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης πλησιάζει προς την πόρτα της εξόδου από το τριφύλλι και ανοίγει την πόρτα του εξωτερικού.

Ναι μεν ο Τσάβι Ρόκα έχει διαμηνύσει στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα έχει απευθείας συνάντηση τόσο με την ίδια όσο και με τον παίκτη, αλλά όλο αυτό το διάστημα δεν είχε υπάρξει καμία εξέλιξη.

Αντίθετα, τα σενάρια και οι προσεγγίσεις από το εξωτερικό ήταν ολοένα και περισσότερα.

Τελευταίο απ’ αυτά τα σενάρια αφορά την Ίντερ, η οποία φέρεται να είναι ο νέος σύλλογος που έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα τον νεαρό δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι «νερατζούρι» έχουν ρίξει «δίχτυα» προς την πλευρά του παίκτη και μάλιστα, κάποιοι στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Βαγιαννίδη στο Μιλάνο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 18χρονου άσου εμπλέκεται σε σενάρια που αφορούν ιταλικές ομάδες. Πέρυσι ακουγόταν έντονα η Μίλαν, αλλά το ενδιαφέρον της Ίντερ μοιάζει πιο «ζεστό», αφού έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον Βαγιαννίδη και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του.