TV: Οι ταινίες της Κυριακής (10/05)

Στις 21:30 ο ΣΚΑΪ  προβάλει την περιπέτεια δράσης «Επικίνδυνη αποστολή». Ο Ίθαν Χαντ είναι ένας ικανότατος κατάσκοπος που κατηγορείται άδικα για το θάνατο των µελών της οµάδας του στην προηγούμενη αποστολή τους. Ο µόνος τρόπος για να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, είναι να δράσει µόνος. Ο Ίθαν θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και όλα τα μέσα που διαθέτει και θα βρεθεί μπροστά σε µία σοκαριστική αλήθεια!

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Οι εκδικητές». Ο Νικ Φιούρι είναι ο διευθυντής του διεθνούς οργανισμού S.H.I.E.L.D., που ως αποστολή του έχει την ασφάλεια του πλανήτη και την υπεράσπισή του από εξωτερικές επιθέσεις. Όταν ο σατανικός Λόκι και η φάλαγγα των εξωγήινων δυνάμεών του απειλήσουν ευθέως αυτήν την ασφάλεια, ο Νικ Φιούρι θα χρειαστεί την αφρόκρεμα της παγκόσμιας δύναμης ισχύος για να τον αποτρέψει. Πώς να συντονίσει όμως κανείς ένα τέτοιο σώμα υπερ-ηρώων, που ο καθένας πιστεύει ότι είναι ικανός για τα πάντα από μόνος του; Πώς να πείσει κανείς τον Iron Man να συνεργαστεί με τον Hulk ή τον Captain America με τη Μαύρη Χήρα, χωρίς να κινδυνέψει ο πλανήτης από την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη δύναμή τους; Ταινία-ορόσημο στο σύμπαν των ταινιών φαντασίας, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου οι ήρωες της Marvel συνυπάρχουν στην ίδια ταινία!

Στις 22:50 το MEGA προβάλει το ψυχολογικό θρίλερ  «Ταυτότητα». Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα, δέκα ταξιδιώτες, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκουν καταφύγιο σ’ ένα απομονωμένο μοτέλ. ’Οταν, όμως, ένας-ένας αρχίζουν να δολοφονούνται μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν εκεί από σύμπτωση. Η τρομακτική αλήθεια, που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην ταυτότητα του δολοφόνου…. Μήπως κάθε μας επιλογή έχει ήδη γίνει από άλλους για μας; Μήπως δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά η μοίρα μας είναι προκαθορισμένη; Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μανγκολντ και η παραγωγός Κάθι Κόνραντ παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο ψυχολογικό θρίλερ με ευρηματικές ανατροπές  και απρόοπτη λύση του μυστηρίου.

 

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (10/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

 

17:10 Spiderman: Η επιστροφή στον τόπο του – Ξένη ταινία – MEGA

17:45 Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά – Ξένη ταινία –STAR

20:00 Το πιο λαμπρό αστέρι – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50 Η θεία μου η χίπισσα – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00 Μικροί μεγάλοι εν δράσει – Ελληνική ταινία – Open TV

21:00 Τα κίτρινα γάντια – Ελληνική ταινία – STAR

21:30 Επικίνδυνη αποστολή – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

21:45 Greece the musicult – Κωμωδία – ANT1

22:00 Οι εκδικητές – Ξένη ταινία  – ALPHA

22:30 Ο νόμος της αγοράς – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:50 Ταυτότητα – Ξένη ταινία –  MEGA

23:45 Rituals – Ντοκιμαντέρ – ΣΚΑΪ

00:00 Βυσσινόκηπος – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 2

00:50 Ραντεβού με τον θάνατο – Ξένη ταινία -MEGA

01:45 Παράνομο πάθος – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις