Ολυμπιακός: Το “παλεύει” για Μπενσαρκί

Την αντίσταση της Ζάμαλεκ επιχειρεί να κάμψει ο Ολυμπιακός, ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί.

Οι Αιγύπτιοι επιθυμούν να κρατήσουν τον 26χρονο εξτρέμ, όμως εκτός από τους Πειραιώτες έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει η Τραμπζονσπόρ και η Μονπελιέ.

Ο Μαροκινός άσος, από τη μεριά του, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», ενώ πληροφορίες από την πατρίδα του και την Αίγυπτο αναφέρουν ότι έχει επικοινωνία και με τον Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του διεθνούς άσου και πλέον το… παιχνίδι περνάει στη φάση των διαπραγματεύσεων με την Ζάμαλεκ, η οποία αυτή τη στιγμή δεν πέφτει κάτω από τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τον Μπενσαρκί, οι Πειραιώτες έχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ στη λίστα τους.

Μία από αυτές είναι ο Ζότα, με τον νεαρό ακραίο της Μπενφίκα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά σίγουρα η προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη σεζόν αποτελεί ξεχωριστό δέλεαρ για τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα, πάντα παραμένουν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Κέβιν Μπούα και του Γιοάν Κουρ, ενώ υπάρχουν επαφές με την Φορτούνα Σιτάρντ για τον Λισάντρο Σεμέδο (που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ) αλλά και με την Τζένοα για τον Σινάν Γκιουμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις