TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (11/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη  ταινία «Ηρακλής». Ύστερα από μια περιπετειώδη συνάντηση με μια ομάδα πειρατών στη Μακεδονία, ο βασιλιάς της Θράκης θα προτείνει μέσω της κόρης του στον Ηρακλή να εκπαιδεύσει το στρατό του, προσφέροντας το βάρος του σε χρυσάφι. Ο ημίθεος και οι δεινοί πολεμιστές του θα μάθουν στους Θράκες τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τις ορδές του Ρήσου που ορέγεται το στέμμα και θα πρωτοστατήσουν στις μάχες που θα γεμίσουν με εκατοντάδες πτώματα τα χώματα της Βόρειας Ελλάδας.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Ο κύριος Μορντεκάι». Ο Τσάρλι Μόρντεκαϊ, ένας έμπορος τέχνης με πολλές νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες, εξαναγκάζεται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να βρει έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια προτού αυτός πέσει στα χέρια ενός επικίνδυνου τρομοκράτη. Με τους: Τζόνι Ντεπ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Στις 23:20 ο ΣΚΑΪ προβάλει την ξένη σειρά «SWAT». Βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των 70s που άφησε εποχή, η σειρά S.W.A.T. επανέρχεται με ένα άκρως δυναμικό νέο καστ και υποθέσεις που κόβουν την ανάσα. Πρωταγωνιστής είναι ο Ντάνιελ Χάρελσον, πρώην πεζοναύτης από το Λος Άντζελες, που αναλαμβάνει την ηγεσία της σκληροτράχηλης ομάδας S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics).

Στις 23:50 το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «The courier». Ένας υπεύθυνος παραδόσεων αναλαμβάνει την μεταφορά ενός μυστήριου πακέτου σε ένα πολύ επικίνδυνο άτομο.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (11/05) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Ηρακλής – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Από τα αλώνια στα σαλόνια – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Ο κύριος Μορντεκάϊ – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Ο δρόμος του πολεμιστή – Ξένη ταινία – Open TV

23:20 SWAT – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:50 The courier – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις