Άλλος… Ρήγας στην Ηγουμενίτσα, 2-0 τον Θεσπρωτό

Ο Ρήγας Φεραίος τα καταφέρνει καλύτερα στα παιχνίδια μακριά από το Βελεστίνο φέτος και το απέδειξε σε ακόμη ένα αγώνα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό και υποχρέωσε την ομάδα της Ηγουμενίτσας σε εντός έδρας ήττα με 2-0. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας για την 7η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Τα γκολ για τον Ρήγα πέτυχαν ο Ζενούνι στο 40΄ και ο Γκίκας στο 65΄.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Θεσπρωτό. Μετά από είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεοντίου από πλεονεκτική θέση έπιασε το σουτ, αλλά ο Κεφαλάς του είπε «όχι». Στο 25΄ ο Γεωργίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χατζής, δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε το σκορ στο 40΄. Ο Ζενούνι με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Βελεστίνου.

Στο 51΄ της επανάληψης, ο Νάκος προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σουτ εντός περιοχής, αλλά ο Κεφαλάς μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Σπαθής δοκίμασε με ψηλοκρεμαστό σουτ να κρεμάσει τον Κωνσταντάκο, ο οποίος βρισκόταν εκτός θέσης, όμως ο τερματοφύλακας της Ηγουμενιτσιώτικης ομάδας έδιωξε σε κόρνερ. Τη μεγάλη νίκη του Ρήγα Φεραίου «κλείδωσε» ο Γκίκας στο 65΄ με μακρινό σουτ.

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας: Κωνσταντάκος, Κοζάκης, Σαλταπίδας, Μητσέλος Α., Μήτσης, Καρυπιάδης, Λεοντίου, Μώκος, Πέντσας (62′ Μπίκας), Γεωργίου, Στεφανίδης

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής (89′ Μουσαμπελίου), Κορέτα (76′ Γουτούλης), Ζενούνι, Γκίκας (86′ Γούτσιος)

Σκόρερ: Ζενούνι, Γκίκας

Διαιτητής: Μάντζιος Γ. (Ηπείρου)
Α΄ Βοηθός: Αντωνίου Β. (Ηπείρου)
Β΄ Βοηθός: Λιόντος Γ. (Ηπείρου)
Παρατηρητής Αγώνα: Σαράφογλου Γ. (Πρέβεζας – Λευκάδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις