TV: Οι ταινίες της Τρίτης (12/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Το βιβλίο της ζούγκλας». Μετά από μια απειλή που δέχεται από τον Σιρ Χαν ο μικρός Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ζούγκλα στην οποία μεγάλωσε και μπαίνει σε περιπέτειες μαζί με τους φίλους του, τον πάνθηρα Μπαγίκρα και τον αρκούδο Μπαλού.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξε την ξένη ταινία «Thor». Ο Θορ, ο Βίκινγκ ήρωας της μυθικής Άσγκαρ, οδηγείται στην εξορία από τον πατέρα του, θεό Οντίν, λόγω της αλαζονείας του να ανοίξει πόλεμο με τους Παγωμένους Γίγαντες, τους αιώνιους εχθρούς του. Ως τόπος εξορίας του ορίζεται η Γη, όπου χωρίς μνήμη πια του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Έχοντας τώρα εξοικειωθεί με τους θνητούς, σύντομα θα ερωτευτεί την Τζέιν Φόστερ, μια γοητευτική επιστήμονα, που θα τον βοηθήσει να χρησιμοποιεί την ακατανίκητη δύναμή του μόνο για καλό. Όταν όμως, οι αιώνιοι εχθροί από τα σκοτεινά βάθη του χρόνου κάνουν την εμφάνισή τους, με σκοπό την ανακατάληψη της μυθικής Άσγκαρ, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη τροπή…

Στις 23:45 το STAR προβάλει την ρομαντική κομεντί «Αγάπη είναι». Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα. Πληθώρα βρετανών σταρ σε μια ευχάριστη ερωτική κομεντί, που αν και διαθέτει χιούμορ, χάνεται συχνά σε κλισέ. Παίζουν: Χιού Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Σιένα Γκίλορι, Έμα Τόμσον, Κίρα Νάιτλι, Άλαν Ρίκμαν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (12/05) από την τηλεόραση.

17:15 Η ωραία του κουρέα – Ελληνική ταινία  – Open TV

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής – STAR

21:00 Το βιβλίο της ζούγκλας – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Thor – Ξένη ταινία – ALPHA

23:45 Αγάπη είναι – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Ο Μαύρος πύργος – Ξένη ταινία – MEGA

00:45 Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού – Ξένη ταινία – STAR

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις