Ανακτούν το χαμένο έδαφος οι παίκτες του Βόλου

Εκτός απρόοπτου η Σούπερ Λιγκ αναμένεται να επανακκινήσει τον Ιούνιο, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ, με τις ομάδες να συνεχίζουν τις προπονήσεις, οι οποίες σε πρώτη φάση διεξάγονται σε ολιγομελή γκρουπ.
Οι παίκτες του Βόλου προπονούνται καθημερινά, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και όλοι ανυπομονούν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ και γυμνάζονται υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. Προσπαθούν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος, από πλευράς φυσικής κατάστασης, ύστερα από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας, αν και όλοι φρόντιζαν στο διάστημα της καραντίνας να γυμνάζονται μόνοι τους κατ’ οίκον, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα εκγύμνασης που είχαν λάβει από το τεχνικό επιτελείο.
Η ΠΑΕ τηρεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει λάβει από τη Σούπερ Λιγκ, περιμένοντας νέες οδηγίες τις προσεχείς μέρες, όπως και όλες οι ομάδες της Λίγκας. Ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα μας, όσον αφορά τον κορωνοϊό, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, θα εξαρτηθεί και η αλλαγή του τρόπου προπόνησης των ομάδων. Προκειμένου σιγά-σιγά οι ομάδες να αρχίζουν να προπονούνται ομαδικά, καθώς στην παρούσα φάση οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται ατομικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις