TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (13/05)

Στις 21:00 το OPEN θα δείξει την ξένη ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός το χαμένου θησαυρού». Ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζονς έχει ανακαλύψει ένα παλιό διαμάντι μεγάλης αξίας και μια σπείρα τού στήνει παγίδα για να του το πάρει. Ομως αυτός κατορθώνει να ξεφύγει παίρνοντας μαζί του μια όμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ξεκινάει για νέες περιπέτειες. Ολα αυτα συμβαίνουν το 1935 στη Σαγκάη.

Στις 22:00 ο ALPHA προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Maleficent». Η Μαλέφισεντ είναι μια πανέμορφη αλλά και παντοδύναμη νεράιδα που προστατεύει την ειρήνη και τη γαλήνη στο βασίλειο του Μουρ από την πολεμική μανία των ανθρώπων. Όταν, όμως, κάποια στιγμή ο παιδικός της φίλος Στέφαν τής αφαιρέσει με δόλο τα φτερά και τη δύναμή της για να κερδίσει τον βασιλικό θρόνο, η Μαλέφισεντ χάνει την αθωότητά της και μετατρέπεται σε μια σκοτεινή και εκδικητική δύναμη. Πρώτο θύμα της, η νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά, που θα την καταραστεί με ένα άλυτο ξόρκι…

Στις 23:30 το STAR προβάλει το θρίλερ «Στα ίχνη του ανέμου». Μια νεαρή πράκτορας του FBI, ένας βετεράνος ανιχνευτής και ο τοπικός σερίφης συνεργάζονται για να διαλευκάνουν το φόνο μιας κοπέλας στην περιοχή ενός ορεινού ινδιάνικου καταυλισμού στο Γουαϊόμινγκ.

Την ίδια ώρα (23:30) το OPEN θα δείξει την ξένη ταινία «Η απόδραση». Μετά από 4 φριχτά χρόνια στα χέρια της ιαπωνικής μαφίας, μια γυναίκα (Σάλμα Χάγιεκ) αποφασίζει να στραφεί εναντίον του “αφεντικού” της. Ως αντίποινα, εκείνος στέλνει μια σειρά δολοφόνων για να βγάλουν από τη μέση την ίδια και την οικογένειά της.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη (13/05) από την τηλεόραση.

21:00 Spy – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Ένας χαρισματικός άνθρωπος – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Maleficent – Ταινία κινουμένων σχεδίων – ALPHA

23:20 SWAT – Αστυνομική σειρά  – ΣΚΑΪ

23:30 Στα ίχνη του ανέμου – Ξένη ταινία –  STAR

23:30 Η απόδραση – Ξένη ταινία – Open TV

01:45 Ο μάγος Μέρλιν – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις