TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (14/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την περιπέτεια «Jason Bourne». Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA, που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο…

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Δικαστής Ντρεντ». Σε ένα δυστοπικό μακρινό μέλλον , ο δικαστής Ντρεντ πέφτει θύμα σκευωρίας ενός αρχιδικαστή που θέλει να επιβάλει ακόμα πιο σκληρή πειθαρχία.

Στις 23:00 η ΕΡΤ2 προβάλει την δραματική ταινία «Η κρυφή ζωή του Μάνγκλχορν» με τον Αλ Πατσίνο. Ο Άντζελο Τζ. Μάνγκλχορν είναι ένας εκκεντρικός, δύστροπος και κλεισμένος στον εαυτό του κλειδαράς μιας μικρής πόλης του Τέξας, που ποτέ δεν συνήλθε από τον έρωτά του για την Κλάρα. Η τελευταία ήταν μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα που τον άφησε με ραγισμένη καρδιά πριν από 40 χρόνια. Ακόμα της γράφει γράμματα, πασχίζοντας να τη βρει και να την κερδίσει πίσω. Κολλημένος στη μνήμη της, αισθάνεται πιο κοντά στην αγαπημένη του γάτα από τους ανθρώπους γύρω του, ακόμα και από το γιο του. Μοναδική του διέξοδος στις ισχνές ανθρώπινες σχέσεις του, είναι η τακτική επίσκεψή του στην τράπεζα της περιοχής, όπου συναναστρέφεται την Ντον, μια γυναίκα που προσπαθεί να του δώσει νέα ώθηση και αγάπη για τη ζωή. Τελικά, η απόφαση που θα πάρει ο Άντζελο να συναντήσει τον οικονομικά επιτυχημένο γιο του, με τον οποίο είναι αποξενωμένος, θα του αλλάξει το υπόλοιπο της ζωής του.

Στις 23:30 το STAR θα δείξει την ταινία μυστηρίου «Το παιχνίδι του δολοφόνου», με πρωταγωνιστή επίσης τον Αλ Πατσίνο. Ο πρώην αστυνομικός ντετέκτιβ, Ρέι Άρτσερ, συνεργάζεται με τον ειδικό στα εγκληματικά προφίλ, Γουίλ Ράνι, για να εντοπίσουν έναν από τους πιο διάσημους και βίαιους κατά συρροή δολοφόνους της πόλης, ο οποίος παίζει ένα διεστραμμένο δολοφονικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας το παιδικό παιχνίδι «κρεμάλα». Ταυτόχρονα, η δημοσιογράφος Κρίστι Ντέιβις, παρακολουθεί επίμονα τους δύο αστυνομικούς, προκειμένου να αποκαλύψει εκείνη πρώτη τον ένοχο. Οι τρεις τους επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, ώστε να εμποδίσουν να γίνουν και άλλοι φόνοι αφού κάθε 24 ώρες, ένα πτώμα βρίσκεται κρεμασμένο, αποκαλύπτοντας ένα καινούριο γράμμα του παιχνιδιού χαραγμένο στην πλάτη ή στο στήθος του θύματος.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (14/05) από την τηλεόραση.

21:00 Jason Bourne – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Sex and the city 2 – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Διπλοπενιές – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Δικαστής Ντρεντ – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Η κρυφή ζωή του Μάνγκλχορν – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:20 SWAT – Αστυνομική σειρά  – ΣΚΑΪ

23:30 Το παιχνίδι του δολοφόνου – Ξένη ταινία – STAR

01:45 Little Nicky – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις