«Μεγάλη ομάδα το Αιγάλεω»

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο Θωμάς Γράφας. Ο έμπειρος προπονητής του “Σίτι” αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια που γίνεται στο Αιγάλεω, την οικογένεια Παλτόγλου αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Δουφεξή.

Ακόμη, ο 50χρονος τεχνικός τόνισε ότι λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με δύο ομίλους στη Β’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Η λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι μόνο η αναδιάρθρωση. Και αναφέρομαι και εγώ σε μία νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων (βορράς και νότος των 32 ομάδων).  Έτσι να αποκατασταθεί και η αδικία στις ομάδες που πήραν πρωτάθλημα και άνοδο πέρυσι από την Γ’ Εθνική και έμειναν επί της ουσίας στην ίδια κατηγορία. Θεωρώ πως δεν πρέπει να γίνουν αγώνες πάλι φέτος κυρίως για λόγους υγείας όλων μας», τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

«Στο Αιγάλεω έγινε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο. Όμως οι ομάδες χτίζονται στο καλοκαίρι. Στα συν του, είναι που ηγείται η οικογένεια Παλτόγλου. Αποπνέει υγεία και ηρεμία η ομάδα.  Έμπρακτα έχει δείξει την αγάπη του για το Αιγάλεω και κατάφερε να την επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ακόμη, ο κύριος Δουφεξής βοήθησε πολύ. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου».

Τέλος, έκλεισε:

«Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος του δίνει δυναμική»

liganews.gr