ΑΕΚ: Μλαντένοβιτς, ο εκλεκτός του Ίβιτς

Όσα ψάχνει η ΑΕΚ για τις θέσεις των ακραίων μπακ της, ώστε να βοηθηθεί ο Μάσιμo Καρέρα στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να παγιώσει (με τους πλάγιους οπισθοφύλακες να γίνονται οι δημιουργοί στις πτέρυγες), βρίσκονται στο προφίλ του Σέρβου Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα SPORTDAY, πρόκειται για τον 28χρονο Σέρβο πλάγιο μπακ και κατά γενική ομολογία κορυφαίο στη θέση του στο πολωνικό πρωτάθλημα την τελευταία διετία, με τη φανέλα της Λέγκια Γκντανσκ.

Ένας παίκτης με εξαιρετικές επιθετικές αρετές, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας και μάλιστα μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που η ΑΕΚ είχε συγκεντρώσει πριν από το χτύπημα του κορονοϊού, ο Μλαντένοβιτς και οι εκπρόσωποί του είχαν βλέψεις για πολύ υψηλό συμβόλαιο, μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ ετησίως, επικαλούμενοι ενδιαφέρον από συλλόγους της Ρωσίας, όπου όντως το χρήμα ρέει άφθονο.

Ωστόσο αυτά ίσχυαν πριν από το “χειρόφρενο” όλων των πρωταθλημάτων αλλά και των συνεπειών που αυτό προκάλεσε σε οικονομικό επίπεδο. Οπότε, ενδέχεται πλέον να υπάρχει το έδαφος για μια λογική διαπραγμάτευση που θα μπορούσε να φέρει τις δύο πλευρές πιο κοντά.

Εν ενεργεία διεθνείς και παίκτης των τίτλων ο Σέρβος
Στα 28 χρόνια του, ο εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικά ακραίος μπακ, έχει ΉΔΗ πανηγυρίσει 9 τίτλους! Συγκεκριμένα, δύο πρωταθλήματα (2014, 2015) δύο Κύπελλα (2014, 2015) και ένα Σούπερ Καπ (2015) Λευκορωσίας με τη Μπάτε Μπορίσοβ, ένα πρωτάθλημα (2013) και ένα Κύπελλο (2011) Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, ένα Κύπελλο (2019) και ένα Σούπερ Καπ (2020) Πολωνίας με τη Λέγκια Γκντανσκ.

Συνολικά στην καριέρα του, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 275 επίσημα ματς συλλόγων, με 13 γκολ και 34 ασίστ, φορώντας τις φανέλες των Μπόρας Τσάτσακ, Ερυθρού Αστέρα, Μπάτε Μπορίσοβ, Κολωνίας, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκιας Γκντανσκ.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τη Σερβία, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί 10 φορές, οι δύο εκ των οποίων ως βασικός το χειμώνα του 2019, κόντρα σε Λιθουανία και Λουξεμβούργο, για τα προκριματικά του Euro, το οποίο μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις