Ρομά επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Λάρισας στον Περιφερειάρχη και σε δημοσιογράφους

Άμεση ήταν η αντίδραση του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου στα επεισόδια της Ν. Σμύρνης.

Έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, όμως συνάντησαν την οργισμένη αντίδραση των κατοίκων που με φωνές κραυγές και απειλές προσπαθούσαν να τους …ενημερώσουν.

Ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος ήταν σε έκτακτη σύσκεψη στην περιφέρεια Θεσσαλίας και μόλις ενημερώθηκαν για την κατάσταση στη Ν. Σμύρνη, έσπευσαν με οδηγό τον Κώστα Αγοραστό στην περιοχή.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και οι κ.κ. Αγοραστός και Καλογιάννης δεν τόλμησαν να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Μιλώντας μέσα από το αυτοκίνητο έδωσαν αγώνα για να τους μεταπείσουν, κάτι όμως που δεν κατάφεραν με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι Ρομά να επιτεθούν στο αυτοκίνητο που μέσα ήταν ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης προκειμένου να το αναποδογυρίσουν.

Στην συνέχεια επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους που το βαλαν στα πόδια για να γλυτώσουν από την μανία και την οργή των ρομά με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τι απέγιναν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος και τι απέγινε με το αυτοκίνητό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Κώστας Αγοραστός δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από τους παρευρισκομένους ρομά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως του κατάφεραν χτυπήματα, μάλλον επιπόλαια.

pressing.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις