TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (15/05)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Συμβόλαιο θανάτου». Ο Στίβεν Λούκας, ένας μοναχικός επί πληρωμή δολοφόνος, προσλαμβάνεται να δολοφονήσει μια νεαρή γυναίκα, την Έλα, η οποία αγνοεί ότι οι βρώμικες δουλειές της οικογένειας της τους έχουν ήδη κοστίσει τις ζωές τους. Όμως, ο Λούκας δεν μπορεί να τραβήξει τη σκανδάλη, και οι δύο τους γίνονται σύμμαχοι δραπετεύοντας ανά την Ευρώπη, κυνηγημένοι από αυτούς που δολοφόνησαν την οικογένεια της Έλα.

Την ίδια ώρα (21:00) το Open θα δείξει την ξένη ταινία «Η ζωή όπως τη ξέρουμε». Όταν η Χόλι και ο Έρικ αναγκάζονται να πάρουν υπό την κηδεμονία τους τη μικρή κόρη των καλύτερών τους φίλων, πρέπει να μοιραστούν την ίδια στέγη και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές του παρελθόντος.

Στις 22:50 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Wild card». Ο Νικ Γουάιλντ είναι ένας σωματοφύλακας του Λας Βέγκας με θανατηφόρες επαγγελματικές δεξιοτήτες και ένα προσωπικό πρόβλημα με τον τζόγο. Όταν ένας κακοποιός χτυπάει με σαδιστική μανία έναν φίλο του, ο Νικ επιστρέφει και ανακαλύπτει πως ο κακοποιός είναι γιος ενός αδίστακτου αρχιμαφιόζου. Ξαφνικά ο Νικ βυθίζεται στο εγκληματικό υπόκοσμο, κυνηγημένος τόσο από την αστυνομία όσο και από την μαφία. Όμως για να αλλάξει τη μοίρα του θα πάρει μέρος σ’ ένα τελευταίο παιχνίδι … και αυτή τη φορά, είναι όλα ή τίποτα.

Στις 23:00 η ΕΡΤ2 θα δείξει την δραματική ταινία «Η δύναμη της αγάπης» με την Μέριλ Στριπ. Πρόκειται για την ιστορία ενός αγοριού που πάσχει από σοβαρή επιληψία, δεν ανταποκρίνεται στα φάρμακα και υποφέρει από φοβερές κρίσεις. Η μητέρα του δίνει τεράστιο αγώνα απέναντι σε ένα συντηρητικό και στενόμυαλο ιατρικό κατεστημένο.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (15/05) από την τηλεόραση.

17:15 Ένας μάγκας στα σαλόνια – Ελληνική ταινία – Open TV

21:00 Συμβόλαιο θανάτου – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Η ζωή όπως τη ξέρουμε – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Ο λαμπρούκος μπαλαντέρ – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:45 Ο μπλοφατζής – Ελληνική ταινία – ANT1

22:00 Κρίστοφερ και Γουΐνι – Ταινία κινουμένων σχεδίων – ALPHA

22:50 Wild card – Ξένη ταινία – STAR

23:00 Η δύναμη της αγάπης – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:20 SWAT – Αστυνομική σειρά – ΣΚΑΪ

00:00 Ενοικιάζονται φίλοι – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

00:45 Εκτός ορίων 2 – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις