Μαντζανάς: «Super League 2 με 16 ή 18 ομάδες»

Την Δευτέρα (18/5)  αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των προέδρων όλων των ομάδων με τη συμμετοχή και του προέδρου της Ένωσης SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Στη συνάντηση αυτή θα γίνει συζήτηση και για την πιθανή αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με το σενάριο των δύο ομίλων στη Super League 2 και ταυτόχρονη κατάργηση της Football League να υποστηρίζεται από αρκετές ομάδες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις.

Μία από αυτές, την οποία αναμένεται να καταθέσει στη συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, είναι το νέο πρωτάθλημα της Super League να διεξαχθεί σε έναν όμιλο, όπως δηλαδή φέτος, με αύξηση του αριθμού των ομάδων σε 16 ή 18. Όπως είπε χαρακτηριστικά «εάν προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τότε αυτό θα πρέπει να γίνει για να βοηθήσουμε συνολικά το ποδόσφαιρο. Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα πρέπει να γίνει αύξηση των ομάδων στη Super League σε 16 χωρίς υποβιβασμό και αύξηση του αριθμού των ομάδων στη Super League 2 σε 16 ή 18».

Από κει και πέρα στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν επίσης τα θέματα των τηλεοπτικών και της ΕΡΤ, αλλά και το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

eleftheria.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις