Υπέγραψαν 11 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ για την αναδιάρθρωση-Στους αρμοδίους η πρόταση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία κάνει γνωστό, πως απεστάλη στα αρμόδια όργανα η πρόταση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Όπως αναφέρει η βολιώτικη ΠΑΕ, υπέγραψαν οι 11 από τις 14 ομάδες, καθώς την πρόταση καταψήφισαν τα Τρίκαλα, ο Ιωνικός και η Νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την Φούτμπολ Λιγκ με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως προχωρήσαμε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στην κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ.
Την πρόταση υπέγραψαν οι κάτωθι ομάδες: Καλαμάτα, Καβάλα, Ασπρόπυργος, Διαγόρας, Ιάλυσος, Τρίγλια, Θεσπρωτός, Αιγάλεω, Βέροια, Ιεράπετρα, Ολυμπιακός Βόλου, ενώ δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν οι: Τρίκαλα, Ιωνικός και Νίκη Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις