Σκάει μεταγραφή-βόμβα για Αντετοκούνμπο;

Ακόμη ένα σενάριο… μετακίνησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο φέρνουν στην επιφάνεια ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Ο «Greek Freak» θα μπει το 2021 στην free agency και η νέα ομάδα που προστίθεται στους υποψήφιους μνηστήρες και μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του είναι οι Μαϊάμι Χιτ.

Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά την προσθήκη του Τζίμι Μπάτλερ στο ρόστερ οι Χιτ κινούνται δυναμικά στην… αγορά, αναζητώντας ακόμη έναν αστέρα του ΝΒΑ, προκειμένου να κυριαρχήσουν στην Ανατολική Περιφέρεια και να γράψουν το όνομα τους στη λίστα των διεκδικητών του τίτλου στο ΝΒΑ.

Μπορεί ο Μπαμ Αντεμπάγιο να έχει εξελιχθεί σε All Star παίκτη, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι Χιτ δεν βρίσκονται στο αντίστοιχο επίπεδο με τους Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, που κυνηγούν με αξιώσεις το τρόπαιο. Για να αλλάξει αυτό, το Μαϊάμι θα πρέπει να γίνει τόπος διαμονής ενός ακόμη μεγάλου ονόματος του μπάσκετ.

Μία δεκαετία μάλιστα μετά την «κλοπή» του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, το Sports Illustrated προβλέπει ότι ο πρόεδρος των Χιτ, Πατ Ράιλι, θα προσπαθήσει να φέρει ακόμη έναν σπουδαίο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι του 2021. Απ` όλους τους διαθέσιμους αστέρες του ΝΒΑ, τα… φώτα πέφτουν πάνω στον πάουερ φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Χιτ με τους πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις