Διαψεύδει τα περί …ΠΑΟΚ ο Τσιμπανάκος: “Μόνο το συμφέρον του Ολυμπιακού Βόλου”

Δημοσίευμα του a-sports.gr προχώρησε στην εκτίμηση πως το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ολυμπιακού Βόλου είναι σχέδιο του ΠΑΟΚ που στόχο έχει να ελέγξει τη διοργανώτρια αρχή της Β’ Εθνικής. Το δημοσίευμα διέψευσε με δήλωση του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά τα δύο σχετικά δημοσιεύματα:

Τσιμπανάκος: «Εμείς κοιτάμε μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου»

Την αντίθεση του ότι σχετίζεται με το… σχέδιο ΠΑΟΚ περί δύο ομίλων στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία (ανεξαρτήτως του τι επίσημου ονόματος θα έχει) εξέφρασε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/5).

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου επικοινώνησε με το a-sports.gr, μετά τη δημοσίευση του σχετικού άρθρου μας για την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας αναφορικά με την πρόταση αναδιάρθρωσης 11 εκ των 14 ομάδων της φετινής Football League και με δήλωση – παρέμβαση του υποστήριξε τα εξής:

«Εμείς κοιτάμε μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με κανέναν… Θα ήθελα αυτό να το δηλώσω υπεύθυνα. Εσείς ως Μέσο μπορείτε να έχετε την άποψη σας, εμείς όμως οφείλουμε από την πλευρά μας να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Μόνο Ολυμπιακός Βόλου και τίποτα άλλο», ήταν η δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Το άρθρο για το οποίο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση:

Ό,τι να ναι και όπως τους βολεύει… Αυτή είναι η ουσία της πρότασης που υπογράφουν 11 από τις 14 ομάδες της Football League και έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το γνωστό σχέδιο… ΠΑΟΚ για να πάρει τον έλεγχο της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών με αναδιάρθρωση και δημιουργία μιας Β’ Εθνικής με δύο ομίλους των 16 ομάδων ο καθένας.

Φυσικά, πρόκειται για μια ανεδαφική πρόταση, που καταστρατηγεί εντελώς όλη την τρέχουσα σεζόν, εξαφανίζει τη Football League, αδικεί ξεκάθαρα τις ομάδες που αγωνιστικά θα κέρδιζαν την άνοδο τους στη Σούπερ Λίγκα 2 και υποβαθμίζει τη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση την Παρασκευή (15/5) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την Football League με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως προχωρήσαμε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στην κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον προέδρο της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ.

Την πρόταση υπέγραψαν οι κάτωθι ομάδες:

-Καλαμάτα

-Καβάλα

-Ασπρόπυργος

-Διαγόρας

-Ιάλυσος

-Τρίγλια

-Θεσπρωτός

-Αιγάλεω

-Βέροια

-Ιεράπετρα

-Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν οι:

-Τρίκαλα

-Ιωνικός

-Νίκη Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις